Over Tumsup

Van Tim naar TumsupDesign

Vanaf kleins af aan ben ik bezig met tekenen en bouwen, in dat proces heb ik een natuurlijk oog voor detail en samenhang van het geheel ontwikkeld. Uit deze ervaringen ben ik uitgegroeid tot een persoon die voldoening haalt uit het realiseren van bruikbare, leefbare, unieke en kwalitatief afgewerkte diensten of producten. Ik neem dan ook graag de tijd om het beste uit die taak te halen, en zo een persoonlijk gebonden dienst of product af te leveren wat beschouwd kan worden als de kunst die ik maak. 

Doordat ik teken en ontwerp heb ik een creatieve blik, met een oog voor detail. Met technische interesse voor de delen die je niet ziet en een achtergrond in interieurbouw streef ik naar een praktisch en haalbaar project. Dat komt terug in mijn ontwerp, met emphatie, globaal technisch inzicht, persoonlijke betrokkenheid en creativiteit die ik verwerk in mijn projecten. Dat maakt het ook mijn weg en passie om mensen te helpen aan een droomhuis. 

Tijdens mijn opleiding en werkervaring ben ik steeds klant gerichter te werk gegaan. Mijn kijk op interieur is uit gegroeid tot een passie. Ik sta voor kwaliteit en afwerking, voor een echt uniek ontwerp op maat. Van het verdiepen in de achtergrond van het verhaal, tot het uitwerken van doordachte details, is mijn tweede natuur. Dit werkproces kun je op je gemak bekijken op de ‘Portfolio’ pagina.